torsdag 31 januari 2008

Kulturtipsradio


Idag på förmiddagen var det premiär på Kultur- och nöjespanelen i P4 Radio Stockholm. Förutom jag så medverkade Emma Stenström, kultur- och ekonomiproffs från Handelshögskolan (och med ytterligare nytt häftigt - än så länge hemligt - jobb på gång) och den för mig nya bekantskapen Sandra Engström, redaktionschef på Nöjesguiden och daglig nöjestipsare i Metro.


Jag, Emma och Sandra tipsade om allehanda evenemang i Stockholms kultur- och nöjesliv under säker ledning av Pär Fontander. Sandra var en hejare - jämfört med mig och Emma - på krogar, klubbar och rockgrupper. Den hetaste rockgruppen just nu är tydligen Queens of the Stone Age. Enligt Sandra spelar de "muskelrock med hjärna" - en fantasieggande beskrivning. Snabbt som attan letade jag upp dom på YouTube.

Kultur- och nöjespanelen gjorde tydligen sådan succé så den trevliga chefen Maria Skoglund bokade upp oss ytterligare två gånger, den sista torsdagen i februari och i mars klockan 10-11.

lördag 26 januari 2008

De 100 första dagarna


Här kommer jag skriva om mina första hundra dagar som chef på Kulturhuset. Jag kommer börja blogga den 1 februari, min första arbetsdag. Innan dess har jag några slöa dagar på landet med en av mina kära följeslagare, kungspudeln Love. Vi återkommer!!